Casale Primavera                                          Welkom!

Home Info Woning Omgeving Foto's Prijzen/Adres

Casale Primavera is een boerderij met oude olijfbomen en hazelaars. Alles wordt verbouwd op een biologische wijze. Een volledig ingerichte woning - verdeeld over twee etages - staat tot uw beschikking. De woning heeft een eigen opgang middels een antieke stenen trap en is geschikt van twee tot drie personen (vier in overleg).

Doordat er zich in Casale Primavera twee volledig autonome woningen bevinden, waarvan er één bewoond wordt door de eigenaar, bent u verzekerd van een optimale privacy met de voordelen van de aanwezigheid van een Nederlandse  eigenaar die u - indien u dit wenst - ten dienste staat. Tuin, tuinmeubilair en het gehele terrein (2 Ha) staan ter beschikking van de gasten. In de tuin bevindt zich een rond ziteiland met zeer oude bomen die voor een weldadige schaduw zorgen in de zomer. Draadloos Internet is uiteraard (gratis) aanwezig.

U bevindt zich vlakbij Rome met een stationnetje op drie minuten afstand én in de zeer directe omgeving van: middeleeuwse steden en dorpen, etruskische cultuur, schitterende natuur, Middellandse Zee, vulkanische meren en het heerlijk warme thermaal bad 'Le Masse di San Sisto'. De casale ligt op het platteland, maar toch niet geïsoleerd. Op korte afstand vindt u o.a. winkels, pizzeria's, restaurants, bars en supermarkten. Vanaf station Tre Croci stapt U na 75 minuten uit in hartje Rome (station Sint Pieter).

Kortom Casale Primavera is dé mogelijkheid om Uw vakantie door te brengen in een omgeving van natuur, ontspanning en cultuur ver weg van de onaangename drukte van populaire toeristencentra.

 
 

                                                       Copyright 2008 SdM70 - All Rights Reserved